Ook jij wilt verder!

Draaistop

Onze stichting participeert maatschappelijk mee in de samenleving. Dit doen we in samenwerking met diverse partners, specialisten, burgers en onze vrijwilligers.

Over Draaistop

 

Draaistop is een snel Groeiende Organisatie die gespecialiseerd is in het doorbreken van een leef- patroon, die nadelig is voor de client zelf en/of zijn netwerk.

Draaistop is gespecialiseerd in de multiculturele doelgroep.
Onze uitvoerende team bestaat uit professionele specialisten, ervaringsdeskundigheid en waardevolle vrijwilligers. Met deze combinatie behalen we duurzame resultaten!

Elk verhaal heeft een eigen beloop, maar een andere aanpak nodig. De problematiek bestaat vaak uit een combinatie van eenzaamheid, geestelijke beperking, gedragsproblemen, zorg- en hulp mijdend gedrag en een ontoereikend sociaal netwerk.

Uiteindelijk hebben ze allemaal één en de zelfde doelstelling:

Het stoppen van hun (negatieve) vicieuze cirkel.. Draaistop!

Stichting Draaisop is een non-profit instelling. Onze activiteiten en projecten worden mogelijk gemaakt door subsidies van de gemeentes, en door de steun van diverse fondsen. Daarnaast zijn we afhankelijk van donaties en giften. Vind jij ons werk ook de moeite waard? 
Steun ons dan door je in te zetten voor één van onze projecten en/of wordt donateur. 

Wil je liever je tijd, kennis en kunde beschikbaar stellen? Geef je dan op als vrijwilligers!

ONZE KRACHT

Multi culturelen
doelgroepen

Door onze multiculturele team hebben we affiniteit met diverse culturen en geloofsovertuigingen.

ervarings-
deskundige

Werken met onze ervaringsdeskundige is van groot belang in onze werkwijze. Door de sterke samenwerking van onze ervaringsdeskundige & vakspecialisten, creëren we korte lijnen naar de cliënten en bereiken we duurzame resultaten in onze team.

Samenwerken

Draaistop staat altijd open voor samenwerkingen. Samen staan we sterk!

Onze partners

Scroll naar top